top of page
6M  10M  10D  20M  BAL  10T   30T  BAL  FII  FIO
Logo Kolveniers

Kon. Kolveniersgilde Antwerpen

Hertstraat 5

2100 Deurne

Lucvlaminckx@skynet.be

+32 3 455 77 04

We zijn een vereniging waar jong en oud samen, zich thuis kunnen voelen in een ontspannen en sportieve sfeer. Het doel van onze vereniging bestaat erin om onze leden in de gelegenheid te stellen de kruisboogsport te beoefenen op oefenavonden en in allerlei georganiseerde wedstrijden. Iedereen vanaf 11 jaar is welkom in onze vereniging. Jeugd (<18 jaar) wordt steeds vergezeld van een volwassene.

Wij organiseren op dinsdagavond op regelmatige basis (driemaal per maand) oefen avonden in ons lokaal. Wij bieden aan alle leden en geïnteresseerden een jaarkalender aan die wordt opgemaakt in het begin van het jaar

 

Je moet geen kruisboog bezitten, wij hebben clubkruisbogen waarmee je kan oefenen en je bekwamen. Je krijgt een opleiding door één van onze schutters. Wanneer de wedstrijden in ons lokaal door gaan, verwachten we ook dat alle leden hun hulp verlenen.

 

Wij zorgen ook dat de innerlijke mens niets te kort komt. Je kan genieten van een goede tas koffie of thee,

maar ook van een lekker bier of glas wijn of andere niet alcoholische dranken.

Bij speciale gelegenheden, bijvoorbeeld de koningsschieting of de jaarlijkse algemene vergadering, wordt de activiteit afgesloten met een maaltijd. Tot binnenkort!

Contactinformatie

Voorzitter en secretaris : Luc Vlaminckx

    mail: lucvlaminckx@skynet.be    Tel : 03/455.77.04 of 0496/387.015

Deken van de Sport : Veerle Vlaminckx

    mail: veerle.vlaminckx113@gmail.com      Tel : 0495/87.84.88

bottom of page